Instagram-kuvia.

Kun Instagram julkaistiin Androidille, ajattelin että pitänee ottaa selvää onko se todellakin kaiken sen hypetyksen arvoinen. Latasin siis sovelluksen, ja napsaisin sillä pari kuvaa Vallilan kallioilla samoillessani.

Pettymykseni oli käsinkosketeltava, kun en vaan saanut sormiani osumaan oikeille kohdille kosketusnäyttöä, enkä ollut uskoa miten vaikeakäyttöinen ja kökkö tuo koko sovellus onkaan. Tai sitten en vain osaa.

Ehkä Instagram sopii parhaiten sellaisille, jotka tykkäävät jakaa ottamansa kuvat samantien sosiaalisiin medioihin. Mä en kuitenkaan (useimmiten) sitä halua tehdä, vaan haluan vain tallentaa kuvat puhelimen muistikortille ja palata niihin “sitten joskus”. Joten kun kuvan ottamisen ja prosessoinnin jälkeen mulle annettiin vaihtoehdoksi “uploadata” kuva “jonnekin” (ilmeisesti Instagramin omaan palveluun), jouduin etsimään kissojen ja koirien kanssa tapaa päästä kätevästi ottamaan seuraavaa kuvaa.

Tämä on screenshot näytöltä, josta haluan päästä ottamaan seuraavan kuvan (screenshot ei ole omasta puhelimestani, vaan joku netistä bongattu vaan):

Miten pääsen ottamaan seuraavan kuvan, jos EN HALUA uploadata kuvaa yhtään minnekään?

No, se on hyvin yksinkertaista: ensin mun pitää valita vasemmassa yläreunassa oleva harmaa nuoli, josta pääsen takaisin tarkastelemaan juuri ottamaani kuvaa. Sekään ei vielä riitä, vaan siltä näytöltä mun pitää vielä uudestaan mennä nuolesta taaksepäin, jolloin vasta päädyn kohtaan jossa voin ottaa seuraavan kuvan.

Jos olisin uploadannut kuvan, niin tuo hankala “mene-nuolista-taaksepäin” -hässäkkä olisi jäänyt kokonaan pois, ja koko homma olisi helpottunut huomattavasti.

On siis melko selvää, että Instagram ei ole minua varten.

Ylläolevat kuvat eivät tunnu “omilta”. Mä hyljeksin niitä. Mut tossa ne nyt kuitenkin paistattelee. Ainakin siellä kallioilla oli aurinkoista, avasin mehujääkauden ja aloin suunnitella grillauskauden aloittamista!

Comments
Short URL for this post: http://tmblr.co/ZcPgVyJmxeeU
blog comments powered by Disqus
blog comments powered by Disqus